Eerste goal voor Mbayo en Shein terug van blessure in mooie driepunter
09-03-2024 12:00 via fcdordrecht.nl

FC Dordrecht heeft drie punten gepakt tegen Telstar! Met 2-0 werd er in het M-Scores stadion gewonnen. FC Dordrecht staat nu vierde en maakt technisch gezien nog kans op de periodetitel, al is de kans nihiel.
FC Dordrecht begon de wedstrijd goed. Na vijf minuten wist Sebaoui al een voorzet te geven, maar die bal eindigde in de handen van de keeper Koeman. Een kleine acht minuten later werd Osundina neergehaald in het strafschopgebied, wat voor onvrede zorgde aan de Krommedijk. Keeper Koeman zat

Slot krijgt zegen van Klopp: 'Als hij het wordt, vind ik dat een fijn idee'
Kroes spreekt van ideale Ajax-oplossing: 'Denk niet zo in streepjes en titeltjes'
Driessen adviseert Feyenoord: 'Niemand hoeft medelijden te hebben met Slot'
De beelden: Ajax ontsnapt aan tweede rode kaart, gebarende Gaaei mag blijven staan
Spaan pleit voor langer verblijf van veelbesproken en bekritiseerde Ajacied
Het Liverpool van Slot: Klopp-opvolger erft topselectie, maar impulsen gewenst
Voorbeschouwing SC Cambuur – FC Dordrecht
Promotie op het spel voor Willem II tegen Groningen: zo worden de kansen ingeschat
Kroes reageert voor het eerst op onderhandelingen Ajax en Potter: 'Moet blijken'
Swart kan rekenen op Eindhovens belletje: 'Deden we ook toen Ajax laatste stond'
'AZ spot nieuwe linksback in Zweden: prijskaartje van twee tot drie miljoen euro'