Hattrickheld Lewandowski redt Barcelona na foutenfestival: tiental Valencia op valreep verslagen
29-04-2024 23:06 via newslocker.com

Robert Lewandowski heeft FC Barcelona behoedt voor een nieuwe domper na de nederlaag in de Clásico van vorige week. Na een foutenfestival in de eerste helft stond de thuisploeg op achterstand en tegenstander Valencia met tien man. Na rust stond de Poolse spits op en zorgde met een hattrick voor een 4-2 overwinning.

A12 Utrecht > Den Haag (2 km)
 Tussen Afrit Nieuwerbrug en Afrit Gouda
A12 Utrecht > Den Haag (2 km) Tussen Afrit Nieuwerbrug en Afrit Gouda
TransferTalk | Arne Slot bevestigt voor het eerst dat hij naar Liverpool verkast, Schöne langer bij NEC
A67 Venlo > Eindhoven (4 km)
 Tussen Tankstation Velden en Afrit Helden
A67 Venlo > Eindhoven (4 km) Tussen Tankstation Velden en Afrit Helden
Duitsland neemt wet aan die aanpassen gender makkelijker maakt
N31 Drachten > Leeuwarden (2 km)
 Tussen Knooppunt Drachten en Kruising Rottevalle
N31 Drachten > Leeuwarden (2 km) Tussen Knooppunt Drachten en Kruising Rottevalle
Feyenoord mist zeven spelers in afscheidsduel Arne Slot, Thomas Beelen twijfelgeval