TK Meldert wint de wedstrijd tegen Eendracht Zele B en beslist in de eerste helft
28-04-2024 09:29 via nieuwsblad.be

De wedstrijd vrijdag tussen TK Meldert en Eendracht Zele B werd al in de eerste helft beslist. De thuisploeg stond bij rust met 2-0 voor en wist die voorsprong te behouden tot het laatste fluitsignaal.

Yoni Brantegem (22) stelt zich nu al kandidaat voor tweede ambtstermijn als Prins Carnaval: “Nu kan ik er meer van genieten”
Vijf nieuwkomers bij Eendracht Deftinge
Kruisridders nemen nieuwe eb- en vloedrijpiste in gebruik: “Een prachtig verjaardagsgeschenk”
KSC Lokeren-Temse sluit knalseizoen af met achtste nederlaag: “Heel veel bereikt, maar ook heel veel geleerd”
KVK Ninove is de betere ploeg, maar krijgt het deksel op de neus tegen Sporting Hasselt: “Zure nederlaag”