KSK Meeuwen boekt zege op Eendracht Mechelen a/d Maas na goede eerste helft
14-04-2024 20:01 via nieuwsblad.be

KSK Meeuwen kwam zondag in de eerste helft op voorsprong tegen Eendracht Mechelen a/d Maas. De bezoekers kwamen in de tweede helft niet meer terug. De wedstrijd eindigde op 1-2.

Fietser overleden na val in kanaal in Uikhoven
Zeventiger terroriseert personeel van psychiatrisch centrum: “Hij sloeg hen in de ribben en urineerde in de lift”
UNICO Tongeren B en Uikhoven VC eindigt op 2-2
JB Eigenbilzen laat Boorsem Sport B kansloos in thuiswedstrijd
Umitspor Maasmechelen houdt Grimbie 69 van overwinning (Maasmechelen) - Het Nieuwsblad
Umitspor Maasmechelen houdt Grimbie 69 van overwinning
Umitspor Maasmechelen kampioen in derde provinciale C (Maasmechelen) - Het Belang van Limburg
Boorsem Sport verslaat Vlug & Vrij Stokkem
Eendracht Mechelen a/d Maas na rust langs Herk-De-Stad FC
Gielen is goud waard voor VC Kesselt tegen Eendracht Mechelen a/d Maas B
Wedstrijd tussen Umitspor Maasmechelen B en KSK Meeuwen B eindigt in forfaitscore - Het Nieuwsblad