Rauw sleept gelijkspel uit de brand in de uitwedstrijd tegen Bouwel
28-04-2024 18:11 via nieuwsblad.be

Rauw had een moeilijke start in de wedstrijd tegen Bouwel. Bouwel stond bij rust met 1-0 voor, maar Rauw kwam in de tweede helft terug en maakte de gelijkmaker. Het duel eindigde op 2-2.

Geluidsschermen langs E313 komen eraan: “Aanzienlijke verbetering van levenskwaliteit”
Geluidsschermen langs E313 komen er eindelijk aan: “Aanzienlijke verbetering van levenskwaliteit voor onze inwoners”
Jongeren organiseren voor het tweede jaar op rij een zwerfvuilactie. - Het Nieuwsblad
Jongeren organiseren voor het tweede jaar op rij een zwerfvuilactie
Daan Soete wint UCI Gravel World Series in Aken: “Nu gaat de aandacht naar de weg”
Daan Soete wint UCI Gravel World Series in Aachen: “Nu gaat de aandacht naar de weg”
Grobbendonk overklast bezoekers in tweede helft: “Ik heb me heel boos gemaakt” - Het Nieuwsblad
Grobbendonk overklast bezoekers in tweede helft: “Ik heb me heel boos gemaakt”
Tisselt B gaat onderuit op bezoek bij Grobbendonk: “De verlengingen in de vorige wedstrijden speelden ons na rust ... - Gazet van Antwerpen
Grobbendonk wint thuis na spectaculaire ommekeer tegen Tisselt B - Gazet van Antwerpen